Butikken St. Gaasdal

I Butikken St. Gaasdal finder du et stort udvalg af økologiske, lokalt producerede produkter fra Økogårdene Skjern Enge.... Læs mere

Butikken St. Gaasdal

Gåsdalvej 36
6900 Skjern
Få rutevejledning
+45 23306059
info@oekogaardene.dk

Åbningstider

Mandag 08:00 - 18:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lørdag 08:00 - 18:00
Søndag 08:00 - 18:00

Varer i butikken

Kaffe Kaffe
(På lager)
Krydderier Krydderier
(På lager)
Honning Honning
(På lager)
Æg Æg
(På lager)
Ost Ost
(På lager)
Mælk Mælk
(På lager)
Kartofler Kartofler
(Uden for sæson)
Løg Løg
(Uden for sæson)
Oksekød Oksekød
(På lager)
Grisekød Grisekød
(På lager)
Kylling Kylling
(På lager)
Vin & spiritus Vin & spiritus
(På lager)
Øl Øl
(På lager)
Is Is
(På lager)
And And
(Kontakt os)
Spidskål Spidskål
(Uden for sæson)
Hvidkål Hvidkål
(Uden for sæson)
Rødkål Rødkål
(Uden for sæson)

I Butikken St. Gaasdal finder du et stort udvalg af økologiske, lokalt producerede produkter fra Økogårdene Skjern Enge. Det er bl.a. bøffer, stege, fars, medisterpølse, leverpostej og frankfurtere. Derudover finder du også den originale økologiske Skjern Enge Skinke, der er håndvendt under den 12-14 måneder lange modningstid. Skinken er nænsomt røget med gran fra Økogården St. Gaasdal. I køleren finder du også St. Gaasdals øko-oste fra Thise samt frisktappet øko-mælk på flaske og frisklagte solgule øko-æg hver dag. Årstidens friske og økologiske grøntsager finder du også i gårdbutikken. Skal der vin til bøffen, er der også både økologiske og andre rigtig gode vine på hylderne. Du kan også smage på deres egen økologiske St. Gaasdal is, som er lavet på mælk og æg fra gårdens dyr.

Kød fra Økogårdene Skjern Enge

Oksekød fra Økogårdene Skjern Enge er kød fra Angus kvæg, der har gået i frodige enge og spist af naturen. For dyrene betyder det ren velvære. De har masser af plads, frisk luft og bliver ikke presset. Dyrenes trivsel prioriteres højt, og der lægges vægt på rolige omgivelser såvel på græs som i stald og med kortest mulige vej til øko-godkendt slagteri. Alt vores oksekød har hængt på krog og modnet efter gamle danske traditioner, præcis sådan som smagfuldt og mørt oksekød skal.

St. Gaasdal grisen fra Økogårdene Skjern Enge, får masser af motion og en langsom vækst. De er selvfølgelig medicinfrie, og det gode økologiske foder er med til at gøre kødet helt fantastisk lækkert. St. Gaasdal grisen har selvfølgelig krølle på halen, er født på marken og går på fold i 4-5 måneder. Grisene slagtes på øko-godkendt slagteri ikke langt fra gårdene.

Fjerde generation

Erling Bonde er fjerde generation på slægtsgården St. Gaasdal. Erling har været landmand siden 1985 og omlagde i 1997 til 100% økologi. Til gården hører 850 hektar jord, hvor der bl.a. avles foder til egne dyr som korn og majs og salgsafgrøder som havre, rug, byg og gulerødder. På yderligere 350 hektar naturplejeareal i Skjern Enge går Angus kvæg og kalve. St. Gaasdal har en besætning på 550 malkekvæg og leverer 5 mio. kilo mælk om året til Thise Mejeri, som også laver St. Gaasdal osten af Erlings økologiske mælk.